Gå til ”Grise i vækst” - ”Flytning” og stil cursoren i den grønne filterlinje. Højreklik og vælg "Mellem…". Her kan du taste periodens start- og slutdato og programmet viser en liste over flytningerne.

For at afgrænse flytningerne til bestemte lokationer, kan du angive lokationskoden i filteret i kolonnerne med lokationer.

Klik på sum-ikonet for at se det samlede antal flyttede grise i den valgte periode.