Gå til www.agrovision.com

Klik på

Vælg sprog i venstre side, og klik på linket for glemt kodeord under "Login".

Indtast dit 5-cifrede brugernavn og din primære e-mail adresse og klik "Send".
Du kan se dit brugernavn i PigVision øverst til venstre, de 5 første cifre i dit databasenavn.

Du modtager nu en mail på den indtastede e-mail adresse, såfremt databasen er oprettet i denne.

Klik på linket i mailen, for at oprettet et nyt kodeord. Dit kodeord skal indholde:

• 8 til 25 tegn
  • Store og små bogstaver
  • Tal

Klik "Ok" og dit kodeord er nu ændret.