Du kan bruge det samme login / e-mail-adresse i alle besætninger, men det er også muligt at oprette et login pr. besætning. I sidst nævnte tilfælde skal du bruge en anden e-mail-adresse og oprette en konto med den e-mail-adresse under opstarten i MyAgrovision.

Husk, at den konto, du laver dit første login i MyAgrovision, er administratorkontoen for den besætning.

Du skal stille dig selv spørgsmålet, om du vil have separat konti for at tilgå ProduktionsMonitor eller bare en konto for alle dine ejendomme.

Opretter du separat konti til hver besætning, mister du muligheden for at få et samlet overblik over alle dine ejendomme.