Volg de onderstaande stappen om ophalen van leverbonnen voor gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. De (digitale) leverbonnen worden ingelezen onder de menuknop Voorraden, tabblad Aan-/Afvoer.

1. Klik op menuknop Communicatie.
  2. Ga naar het tabblad Leverbonnen.
  3. Klik op de knop + Koppelen organisaties.
  4. Selecteer uw leverancier.
  5. Klik op + Klantnummer toevoegen.
  6. Voer het klantnummer in die u bij uw leverancier heeft en plaats een vinkje voor uw toestemming
  7. Klik op Opslaan.
  8. Sluit af met op Opslaan.

Na het instellen wordt er automatisch een bericht verstuurd naar uw leverancier om de leverbonnen aan te leveren. Dit duurt een aantal werkdagen.