Als u een meststof niet in de lijst kunt vinden kunt u die eenvoudig toevoegen: Klik op de groene knop + Meststof Geef de meststof die u aanmaakt een duidelijke naam en vul de juiste samenstelling in. Een dierlijke meststof met afwijkende gehaltes kunt u toevoegen via Voorraden Ga onder Voorraden naar Aan-/Afvoer vul de Leverdatum, Leverancier en het Leverbonnummer in. Maak uw keuze onder Product en geef de Hoeveelheid op. Vervolgens kunt u de gehaltes aanpassen door op de groene knop met Monster te klikken. Sla deze levering op.