Met de CropVision App kunt u registreren vanaf de trekker of vanaf het land. Na de uitvoering kunt u de registraties direct invoeren. De ingevoerde registraties staan direct in uw CropVision programma op uw computer. Ook kunt u van te voren een registratie invoeren om te kijken of u een waarschuwing krijgt van uw middelengebruik. U kunt uw registraties bekijken en ook weer aanpassen. Met de kaartfunctie bepaalt u uw huidige locatie en ziet u waar uw percelen liggen. In de app ziet u alle teelten op één rij en kunt u gebruik maken van de filters om het overzichtelijk te houden. Wilt u registreren? Volg dan de onderstaande stappen: 1. Kies één of meerdere teelten 2. Kies onderin voor NIEUW 3. Voer de gegevens in en klik op Opslaan.