De Gewasbeschermingsmonitor is op te vragen vanuit CropVision Connect. U krijgt toegang tot CropVision Connect door te klikken op de knop CropVision bovenin CROP of Comwaes. De eerste keer dat u inlogt doorloopt u de wizard. Weet u het wachtwoord niet, klik op wachtwoord aanvragen. Eenmaal in CropVision Connect vindt u aan de bovenzijde drie tabbladen; Kaart, Registraties en Rapporten . U kiest het tabblad Rapporten. Aan de linkerkant kunt u een teelt selecteren, vervolgens klikt u aan de rechterzijde op de knop GB-Monitor.