CropVision is het nieuwe online teeltregistratie platform.

Ook voor de gebruikers van CROP en Comwaes programma is deze online applicatie beschikbaar.

Hoe open ik CropVision?

Vanuit uw CROP of Comwaes programma klikt u op CropVision knop bovenin het programma.

Wat kan ik met CropVision Connect?

In CropVision worden alle nieuwe functionaliteiten gebouwd.

Voorbeelden zijn:

• Teeltregistratie versturen naar afnemers
  • Gebruik van diverse rapporten zoals PlanetProof, Global GAP en GB-Monitor
  • Ontvangen van online adviezen van uw adviseur
  • Koppelen van laboratoria voor grondonderzoeken
  • Intekenen van uw perceelsvormen & ophalen van uw ingetekende RVO perceelsvormen

Waarom moet ik de eerste keer de wizard doorlopen?

Tijdens de eerste keer inloggen stuurt het programma uw bouwplan (percelen/teelten) en teeltregistratie naar CropVision. Elke nieuwe registratie ingevoerd in CROP of Comwaes komt rechtstreeks in CropVision. De opgestuurde gegevens zijn vervolgens terug te vinden in CropVision. Het verzenden heet synchroniseren. De teeltregistratie blijft u doen in CROP of Comwaes, dit is niet mogelijk in CropVision.

Ben ik verplicht om op CropVision te starten?

CropVision is een verlengstuk voor uw huidige teeltregistratieprogramma en om u alvast te laten wennen aan de overstap naar CropVision toe. De komende maanden en jaren worden er steeds meer functionaliteiten toegevoegd in CropVision Basis en Professional, zodat ook u binnenkort de overstap kunt maken naar het online teeltregistratieprogramma.

Waarom moet ik een gebruikersnaam, wachtwoord en KVK-nummer invullen?

Elke gebruiker van CROP en Comwaes bieden wij een eigen online omgeving. Deze omgeving is beveiligd met een gebruikersnaam, wachtwoord en KVK-nummer en is alleen door u te benaderen.