Beginnen vanuit CROP of Comwaes Vanuit CROP of Comwaes klikt u op CropVision: bovenin uw programma. Indien u voor de eerste keer inlogt wordt er gevraagd naar uw gebruikersnaam, wachtwoord en KVK nummer. Volg de instructies. CropVision In CropVision kiest u het tabblad Registratie. Daaronder verschijnen drie tabbladen, Kaart Rapporten en Registraties. Aan de linkerzijde vindt u uw percelen/teelten. Registreren Voorvrucht Selecteer een perceel/teelt, druk op het Vergrootglas, Klik op aan de linkerzijde op het tabblad Voorvrucht. De voorvrucht wordt automatisch toegevoegd aan de GB-Monitor. Registreren Evaluatie Ga naar Registratie, Registraties en aan de rechterzijde vindt u de knop Evaluatie. U geeft per thema de mate van succes aan. U registreert de thema's die voor u van belang zijn. Dit kunt u doen per perceel/teelt of over al uw percelen/teelten tegelijk. U gebruikt hiervoor multi select functie. De evaluatie wordt automatisch toegevoegd aan de GB-Monitor. Multi select U kunt meerdere percelen/teelten tegelijk selecteren. Klik aan de linkerzijde op Single select, De knop wijzigt naar Multi select. U kunt nu meerdere percelen/teelten selecteren. Geselecteerde percelen/teelten krijgen 'groen vinkje' aan de linkerzijde van de perceel/teeltnaam.