Seuraava ohje toimii sarakkeiden lisäämiseksi tai poistamiseksi tietojen kirjausikkunasta tai raportissa näkyvien avainlukujen muuttamiseksi.

Tarkoitus on lisätä siirrettyjen porsaiden sarake, jotta voimme kirjata kuinka monta porsasta on otettu emakolta pois tai lisätty sille.

Lisätäksesi tai poistaaksesi näytöltä sarakkeita klikkaa joko näytön asetuksia (kuvassa vihreä nuoli osoittaa oikeaa kuvaketta) tai klikkaa hiiren oikealla saraketta, jossa lukee esim. elävänä syntyneet. Jos klikkasit näytön asetukset kuvaketta valitse Muokkaa yleistä, niin pääset oheiselle näytölle, josta voit valita tarvitsemasi otsakkeen selaamalla ruutua.

Esimerkissä on valittuna Siirretty porsaita. Jos haluat vaihtaa otsakkeen paikkaa näytöllä, niin käytä Siirry Ylös tai Alas - näppäimiä (näkyvät kuvassa ympyröitynä vihreällä) tai painamalla alas shift - näppäin ja nuolinäppäin ylös tai alas. Kun olet tyytyväinen otsakkeisiin ja järjestykseen valitse OK ja näyttösi on saanut uudet asetukset.