Hvis du ikke kan finde en journal, et medikament, en lokation, en medarbejder eller lignende, kan dette skyldes, at ”status” er sat til ”Passiv”

Her et eksempel, hvor ”Baycox” er væk fra journalerne, selvom den skulle have været tilgængelig.

Højreklik i filterlinjen ”Status” og vælg ”Ryd filter på Status”. Nu fremkommer alle journaler uanset status.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, linje/række

Automatisk genereret beskrivelse

Nu kan Baycox gøres aktiv og er dermed synlig igen.

Et billede, der indeholder tekst, software, Font/skrifttype, nummer/tal

Automatisk genereret beskrivelse