Hvis du fravænner på PigVision Mobile Sows og ikke kan se fravænningerne på PigVision Online, kan dette være fordi, at der er sat et filter op på PigVision Online.

Er der sat filter op på PigVision, kan dette ses i den grønne filterlinje:

Filteret i den røde firkant gør, at du kun kan se de grise, der er ikke fravænnet til lokation K. For at fjerne denne, kan du højreklikke og vælge ”Ryd filter".

Nu kan du se alle dine fravænninger inklusiv fravænninger, som ikke er flyttet over i klimastalden.

Ved fravænning kan du trykke på "Lokation" og vælge, hvilken lokation, der skal fravænnes til.

Efter du har valgt din lokation første gang, vil denne automatisk stå på lokationsfeltet, næste gang du fravænner.