Når du registrerer dine fravænninger, kan du opsætte programmet, så grisene automatisk flyttes i den korrekte lokation.

Gå til "Søer/Orner" - "Fravænning" for at åbne fravænningslisten.

Når du vil taste en fravænning, vil du normalt have en kolonne med "Lokation", hvor du taster koden til den lokation, du gerne vil have smågrisene hen - såsom klimastalden/smågrisestalden. I dette eksempel har klimastalden kode 4.

For at få programmet til at angive koden til lokationen automatisk, kan du skrive lokationskoden (her 4) i den grønne filterlinje i toppen og derefter vælge "Layout setup" (Husk at lave dit eget layout). Vælg fanen ”Filter og sortering” og klik på ”Aktiver aktuel sortering” og efterfølgende ”Ok”.

Nu vil lokationskoden (her 4) automatisk blive skrevet i det øjeblik, hvor du taster so-nummeret ind.

Når du næste gang åbner fravænningslisten, vil lokationskoden stå i den grønne filterlinje -også selvom du undervejs har fjernet lokationskoden.