Hvis du ikke kan finde forbindelsen, kan det være fordi, at du har et filter som kun viser nogle af dine forbindelser afhængig af hvilken status de har.

For eksempel kommer dine "aktiv" forbindelser kun frem, hvis du har "1" i din filterlinje

På filterlinjen kan du højreklikke under overskriften "Status", hvorefter du vil få forskellige filtermuligheder frem. Her kan du bestemme, om du vil se alle dine forbindelser, eller blot se nogle bestemte forbindelser alt efter hvilken status de har

Du kan også selv taste "1" i filterlinjen, hvorefter alle forbindelser som er "Aktiv" vil komme frem

Når du opretter dine forbindelser kan du vælge om din forbindelse skal være "Aktiv" under "Status". Har du ikke valgt at forbindelsen skal være "Aktiv", vil du ikke se forbindelsen i din oversigt, hvis filteret "1" er sat til

Du kan oprette en forretningsforbindelse ved at gå til "Generelt" - "Forretningsforbindelser"

Her kan du oprette kontaktpersoner, rådgivere, kunder mm.

Efterfølgende kan du sende rapporter, analyser eller følgesedler til disse. Klik her for at se hvordan.