1. På vores self-service portal help.pigvision.com finder du manualer og svar på oftest stillede spørgsmål 24/7/365.
  2. På portalen tilbyder vi også flere eLearningsprogrammer, bl.a. en generel introduktion til basisfunktioner og brug af de mest anvendte rapporter i PigVision
  3. Trykker du på F1 tasten, mens du har PigVision åben, finder du vejledning til langt de fleste funktioner.
  4. Du kan også kontakte os via WhatsApp 76902222.
  5. Eller sende os en mail support-dk@agrovison.com.
  6. Ringe til os 76902222.

Hvordan kontakter jeg AgroVision?

Udbuddet af kanaler er baseret på ønsker fra vores kunder, så svaret afhænger af, hvilken kanal du foretrækker, samt hvor presserende din henvendelse er. I vores telefon-hotline kommer du i direkte kontakt med en medarbejder, der kan hjælpe dig videre, enten ved at vejlede dig med det samme, eller sætte dig i forbindelse med en kollega med specialviden på det område, som din henvendelse drejer sig om.

Langt størstedelen af de henvendelser, vi får på telefonen, kan løses ved at søge information i PigVision eller på portalen. Du kan undgå unødig ventetid på telefonen ved at afsøge disse muligheder, inden du ringer.

Alternativt kan du sende os en mail eller en besked via WhatsApp. Jo mere information du sender ved første henvendelse, des flere muligheder har vi for at afhjælpe din problemstilling, inden vi kontakter dig.

Har du brug for hjælp her og nu, anbefaler, vi at du benytter vores telefon-hotline.

Hvad kan jeg forvente af AgroVisions helpdesk?

Vi hjælper dig med adgangen til og brugen af vores produkter. Vores fornemste opgave er, at du får maksimalt udbytte af vores produkter og du kan derfor søge vejledning hos os, for eksempel hvis du har spørgsmål til et nøgletal samt beregning af analyser mm.

Vi kan ikke servicere 3. parts programmer såsom avlsdatabaser og foderanlæg, ligesom vi ikke hjælper med teknisk setup af netværk, printere mv., medmindre der er lavet særskilt aftale herom.

Vores medarbejdere har landbrugsfaglig baggrund og du vil i begrænset omfang kunne sparre med os, men vi yder ikke produktionsrådgivning og kan derfor ikke vejlede dig omkring dagligt management, men alene brugen af vores produkter, ligesom vi ikke hjælper med indtastninger eller fejlrettelser.
Har du for eksempel en difference på balancen til din E-kontrol, kan vi vejlede dig med råd til fejlsøgning, men vi har ikke mulighed for at finde eventuelle indtastningsfejl.

Du kan få rigtig meget viden via af vores online vejledninger. Du må gerne lade os vide, hvis der er emner, du mangler information omkring.

I vores produkter er der forskellige muligheder for at lave brugertilpassede løsninger såsom opsætning af analyser eller nøgletal, der afviger fra vores standarder. Hjælp til sådanne ændringer ligger udenfor rammen af serviceaftalen, da denne udelukkende dækker produktet som standard, men du har også mulighed for at tilkøbe konsulentbistand til disse opgaver.

Ønsker du allerede nu at booke en tid? Book her