I AgroVision arbejder vi konstant på at forbedre vores produkter og vores service.

Flere kunder har udtrykt et ønske om planlagte online sessioner med en medarbejder hos os. Derfor kan du nu booke en session, hvor du bestemmer indholdet og antallet af deltagere.

Vi tilbyder sessionerne på dansk og engelsk.

Eksempler på sessions:

• En saneringspakke, så alt kører, inden I starter op ude i stalden igen.
  • Special opsætning af en analyse i forbindelse med specifik problemstilling, samt hvilke registreringer, der er nødvendige (kan eventuelt gøres i samarbejde med en rådgiver).
  • Opsætning af sokort.
  • Detaljeret gennemgang af e-kontrollen: Hvordan regner programmet og hvad skal du kigge efter, når e-kontrollen ikke stemmer?
  • Én til én gennemgang af vores udbudte programmer med mulighed for at stille spørgsmål og lave en opsætning tilpasset dine behov.
  • Opsætning af kommunikation med avlsselskab, samt gennemgang af valideringer, fejlfinding og nødvendige registreringer.
  • Oprydning i dine data - for eksempel at tømme checklisten eller rydde op i antallet af polte.
  • Gennemgang af et specifikt modul i PigVision, for eksempel følgesedler.
  • Sammenlægning af besætninger.
  • Meget andet.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad sessionen skal indeholde.

Prisen for online sessioner fremgår ved bookingen.

Book en tid allerede nu: Book her