Hvis du har den online version af PigVision, så har du mulighed for at bruge vores apps: PigVision Mobile Sows og PigVison Mobile Growers

Du kan downloade disse i både AppStore og Google Play Store.

Hvis du bruger vores apps, kan du registrere data imens du står i stalden og derefter synkronisere, så data vil blive sendt til PigVision.

Hvis du gerne vil lære mere om brugen af vores app til soproduktion, kan du finde et e-learning kursus her: PigVision Mobile Sows