Journalerne skal opsættes i PigVision Online, inden det er muligt at registrere medicinbehandlinger i appen.

Efter opsætning og synkronisering af PigVision Mobile Sows, dukker det nye menupunkt "Genbehandling" op på startskærmen.

Denne liste anvendes til registrering af efterfølgende behandlinger, i tilfælde af, at en journal kræver behandling i flere dage.

Klik på det dyr, som du ønsker at lave en genbehandling på.

Journalen er allerede gemt på dyret. Du kan blot trykke "Gem behandling" og soen forsvinder nu fra listen, hvis det er den sidste behandling. Er der flere behandlinger endnu, forbliver soen på listen.

Er der flere dyr, som skal genbehandles, kan du klikke på "vælg" i toppen. Derefter kan du sætte flueben i den øverste cirkel, for at markere alle dyrene eller du kan markere udvalgte dyr ved at sætte flueben ud fra dem.

Du kan også stoppe behandlingen, hvis du har brug for dette. Her swiper du blot til venstre ud fra dyret og trykker på "Stop". Dyret forsvinder nu fra genbehandlingslisten.