Hvis du gerne vil sende en rapport eller en liste i en mail direkte fra PigVision, laver du rapporten eller listen og klikker på printerikonet “Udskriv”. Der kommer nu et nyt vindue frem, hvor du kan se udskriften

I toppen klikker du på ikonet “Send som e-mail

Du kan nu vælge at indtaste en mailadresse eller vælge en i dropdownmenuen, hvis personen er oprettet under dine forretningsforbindelser.

Når mailen er færdig kan du klikke på "Ok" for at sende den.

OBS: Der kan være et par grunde til, at modtageren ikke får leveret mailen:

1. Tjek mappen "Spam" eller "Uønsket mail".
  2. Skriv et ord eller en sætning i feltet "Beskrivelse" og send mailen igen.