Når du indtaster faringer kan du få kolonnen "Kuld nr." frem.

Du kan få kolonnen frem ved enten at højreklikke på den øverste gule linje eller ved at klikke på ikonet “Layout setup”. Herefter klikker du på “Ret i globalt”.

I dette vindue kan du søge efter "*kuld*" og trykke på "Vis alle"

Efterfølgende kommer et vindue frem, hvor du kan dobbelt klikke på kolonneteksten “Dyr.Sidste hændelse.Kuld nr.”, og du bliver nu henvist til, hvor kolonnen kan tilføjes.

Her kan du sætte flueben ud for "Kuld nr.".

Nu kan du klikke på “Ok” og se kuldnummer på skærmen, hvor du taster faringer

Det samme kan du gøre under “Løbninger” og under “Afgang søer”, hvis du ønsker det.