Klik på ”MyAgroVision”-ikonet i nederste højre hjørne i PigVision.

Tryk på "Register new user", hvis det er første gang du logger på. Ellers kan du logge ind med dine MyAgroVision oplysninger.

Har du trykket "Register new user", skal du nu indtaste din e-mailadresse og et selvvalgt kodeord. Klik derefter "Register new user"

Du modtager en e-mail, hvor du skal aktivere dit login. Som kvittering sender vi dig herefter en velkomstmail, hvorefter du er klar til at logge ind på MyAgroVision.

Når du er logget ind, skal du på knappen ud for Seges, så den bliver grøn.

Klik på "i"-ikonet til venstre for Seges, for at se indholdet i dataudvekslingen

Klik på boksen "Permission details" ud for Seges

Aktivér den første knap, hvis du skal sende data til projekt pattegrisdødelighed

Aktivér den anden knap, hvis du skal sende produktionsdata til projekt SoLiv.

Data bliver sendt automatisk når du bruger PigVision Online. Hvis du har en lokal version af PigVision bliver data sendt, når du åbner PigVision.

Det er vigtigt, at dit CHR og CVR nummer er udfyldt korrekt inde i PigVision, da SEGES ellers ikke har mulighed for at genkende det data, som bliver indsendt. Gå til "Generelt" - "Vælg besætning" og udfyld kolonnerne "CHR nr." og "CVR nr.".

De videresendte data vil blive publiceret i anonymiseret form og indeholder bl.a. følgende oplysninger:

1. Daglig tilvækst
  2. Spildfoderdage
  3. Datoafgrænsninger på rapporter
  4. Antal producerede grise

Data indeholder (blandt andet) aldrig:

1. Oplysninger om medicinforbrug
  2. Oplysninger om økonomiske forhold
  3. Oplysninger på individniveau
  4. Personlige oplysninger

Du kan til enhver tid ændre på, om data skal sendes til Seges, ved at ændre indstillingen i MyAgroVision.

Tilmeldingen til et projekt kræver også, at besætningen oprettes hos SEGES. Kontakt SEGES kundecenter på tlf. 70155015 eller mail på kundecenter@seges.dk, hvorefter du vil blive kontaktet af SEGES. Skriv i mailen det telefonnummer, du vil kontaktes på.