Åben dit sokort og klik på ikonet "Layout setup"

Vælg "Ret i globalt" og vælg om du vil ændre i "Indtast", "Kuld", "Resultat" eller "Afgang".

Nu får du en liste, hvor du kan sætte flueben i de ønskede kolonner - de kommer herefter på layoutet. Du kan også fjerne fluebenet, hvorefter kolonnen også fjernes.

Alternativt kan du højreklikke på sokortet på den kolonneoverskrift du vil redigere og listen åbnes automatisk ved dette punkt og du kan se dine muligheder.

Afslut og gem ved at klikke "Ok".