For at komme i gang med at bruge MyAgroVision skal du opsætte datadeling i PigVision og derefter vil dit data blive sendt til MyAgroVision. I beskrivelsen herunder kan du se hvordan dette gøres. Når datadelingen er sat op får du automatisk adgang til de to rapporter ProduktionsMonitor og LøbeGruppeMonitor. Du kan også dele data med forretningsforbindelser så de kan bruge dit data i MSM Sows.

Opsætning af datadeling fra PigVision til MyAgroVision

Ved at klikke på linket herunder kan du finde en guide til hvordan data sendes fra PigVision til MyAgroVision.

Send data fra PigVision til MyAgroVision

Efter datadelingen er sat op kan du se dit data i MyAgroVision dagen efter. Du finder indstillingerne ved at klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne. Her kan du vælge cyklustype, sprog og ugeformat:

Klik på "Ok" når du er færdig med at lave indstillingerne.

Du finder rapporterne på siden "Rapporter" som findes i højre side af skærmen. Her kan du se rapporterne ProduktionsMonitor og LøbeGruppeMonitor:

Dit data vil blive sendt fra PigVision til MyAgroVision hver nat.